Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
Daar is hij weer, de heerlijke lente! En dus ook wat zonnig nieuws van STIHL.
STIHL
> Dealer zoeken
STIHL
Is dit ook jouw lievelingsseizoen?
Beste tuinliefhebber,

Wij, bij STIHL, houden van de lente. Fijn, toch? Eindelijk mág er weer wat in de tuin. Geniet ook jij zo van de eerste warme zonnestralen en die heerlijk frisse lucht? Alleen dat al is een mooi excuus om bijvoorbeeld je terras een grondige poetsbeurt te geven. Met een STIHL hogedrukreiniger is dat zo gebeurd. En zodra de temperatuur boven de 10 graden stijgt, verdient je gazon zijn eerste maaibeurt. Als je dat werkje laat doen door een iMow robotmaaier, kan jij ondertussen een mooie wandeling maken. Want ook dat hoort bij de lente. Toch?

Het STIHL team
STIHL
Ken je onze hogedrukreinigers al?

Jazeker, STIHL biedt een breed assortiment hogedrukreinigers aan. Zowel voor privé- als voor professioneel gebruik, zowel lichtgewicht instapmodellen als krachtige reinigers voor industriële werkzaamheden. Compact, gebruiksvriendelijk, een ruime standaarduitrusting en modern design. Dat hebben ze allemaal gemeen. En een onberispelijk resultaat natuurlijk! We brengen dit voorjaar heel wat nieuwe modellen op de markt. Nóg handiger, nóg krachtiger. Voor ieder wat wils.

> Ontdek ons productassortiment
Meer nieuws
https://www.flexmail.eu/f-61166f034e856cc7
> Doe mee en win!

Lente is de ideale tijd van het jaar om je batterijen eens goed op te laden. We willen je daar graag mee helpen en schenken daarom 20 hippe STIHL power banks weg.

Ze zijn gemaakt van witte kunststof en hebben een capaciteit van 2600 mAh. Het vrolijke, oranje randje maakt van de draadloze oplader een echt hebbeding. Vul het wedstrijdformulier in en maak kans op deze energieke prijs!

https://nl.stihl.be/STIHL-Producten/095177/Robotmaaiers.aspx
> Waarom zou je zelf je gras maaien?

Waarom zelf je gras maaien als een robot het voor jou kan doen? Met een STIHL iMow robotmaaier heb je altijd een perfect gemaaid gazon, zonder er zelf veel moeite voor te doen.
De robot werkt volledig automatisch en doet exact wat jij wil. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij terug naar zijn laadstation. Dat noemen we bij STIHL intelligent gazononderhoud.
We hebben meerdere modellen in ons aanbod, met snijbreedtes van 20 tot 28 centimeter. De snijhoogte stel je eenvoudig zelf in. Kies de iMow robotmaaier die het best bij jouw tuin past, of die nu klein, middelgroot, groot of gigantisch is.

STIHL
> Gazononderhoud is meer dan enkel maaien

Oké, dat maaien laat je gerust over aan de robot. Maar als je tegen de zomer graag een gezonde, frisgroene grasmat in je tuin hebt liggen, dan is er toch wat werk aan de winkel.
De winter is ook voor gras geen fijne periode. Vooral op natte plekken in de schaduw ontstaat er vaak mos. Verticuteren is de enige remedie. Zodra het gras weer gaat groeien, raden we aan je gazon eens goed te bemesten. Ook bekalken is een slim idee, zeker als je houdt van een mooi vol gazon.
Hoe beter de zorg, hoe groter het plezier achteraf. Geniet ervan!

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.nl
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
Je wilt een ander e-mailadres opgeven? Je gegevens kan je hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kan hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
E-Mail: info@stihl.nl
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -