Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
December is de maand van de verrassingen. Ook bij STIHL!
STIHL
> Dealer zoeken
STIHL
We hebben wel wat te vertellen, ja...
Beste tuinliefhebber,

December is de maand van goede voornemens, veel cadeautjes en verrassingen. Daar doen we bij STIHL graag aan mee: we breiden ons gamma uit! Ontdek in deze nieuwsbrief wat je vanaf januari allemaal mag verwachten. Maar voor het zover is, geven we je eerst nog enkele tips om de winter goed door te komen. En… je maakt zoals ieder jaar kans om onze felbegeerde STIHL kalender te winnen.

Veel leesplezier!

Je STIHL team
iMow STIHL tuinmachines
STIHL breidt uit!

Je leest het goed. Vanaf volgende maand kan je bij ons ook terecht voor grasmaaiers, robotmaaiers, zitmaaiers, hakselaars, verticuteermachines en grondfrezen. Je vindt alle nieuwe machines in de catalogus van 2019 en binnenkort ook op onze website. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment?

> Ontdek ons productassortiment
Meer nieuws
STIHL kalender 2019
> Maak kans op het allermooiste cadeau

Hij is er weer, de prachtige STIHL bureaukalender. Net als andere jaren werkten we samen met een toptalent. Thomas Kettner is een internationaal gelauwerde mode- en reclamefotograaf die meerdere prijzen won voor zijn artistiek fotografisch werk. Het thema van onze kalender 2019 is “leven en werken op het platteland”. De modellen worden getoond in authentieke landbouwsituaties waar ze groenten verbouwen of olijven oogsten. De foto’s zijn genomen in het indrukwekkende landschap van Zuid-Afrika, bij wijnhuizen en landgoederen rond Kaapstad. Vul het wedstrijdformulier in en maak kans op één van de 20 unieke STIHL bureaukalenders.

Het Warmste Bos
> STIHL steunt De Warmste Week

STIHL organiseert een actie om geld in het laatje te brengen voor De Warmste Week. Met "Het Warmste Bos" steunen wij Natuurpunt.
Een ploeg van Natuurpunt vrijwilligers en STIHL medewerkers zette zich in om houten schijfjes te zagen, te polijsten en te decoreren. Ze zijn gemaakt uit kastanjehout geleverd door Natuurpunt en afkomstig van duurzaam beheerde bossen. De schijfjes zijn leuk als kerstversiering en zijn te koop voor 4 euro per stuk.
Daarnaast worden ook warme en "Stihlvolle" mutsen verkocht voor 7 euro per stuk.

Per verkocht Warmste Bos-schijfje kan Natuurpunt 1 m² nieuw bos aankopen, per verkochte muts zelfs 2 m². De schijfjes en mutsen kunnen gekocht worden bij een STIHL dealer in jouw buurt.

Surf voor meer info over onze actie naar https://nl.stihl.be/het-warmste-bos.aspx.

Productregistratie garantie verlengen
> Je garantieperiode verlengen? Zo doe je dat.

In de vorige nieuwsbrief kon je al kennismaken met ons online platform voor productregistratie. Ondertussen kan je in onze animatievideo ontdekken hoe je snel in een paar kliks de garantieperiode van je STIHL machine verlengt. Eenvoudiger kan bijna niet en het levert alleen maar voordelen op. Gewoon doen!

Winteronderhoud
> Gun je machines een deugddoende winterslaap

De winter is het ideale moment om je machines naar een STIHL dealer te brengen voor groot of klein onderhoud. Je hebt ze de komende maanden toch niet nodig. Je grasmaaier, de heggenschaar, … ze gaan allemaal langer mee als je ze goed onderhoudt. Dat doe je voor een deel zelf, na elk gebruik, maar één keer per jaar laat je er best een gespecialiseerde dealer naar kijken. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt worden de messen geslepen en de luchtfilter van je maaier gereinigd. Als je dealer ontdekt dat er iets vervangen moet worden, dan neemt hij contact met je op. Zo zorgen jullie er samen voor dat jouw machines na de winter weer helemaal klaar zijn voor een nieuw seizoen.

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.be
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
Je wilt een ander e-mailadres opgeven? Je wilt uw voorkeuren aanpassen? Je gegevens kan je hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kan hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Veurtstraat 117
B - 2870 Puurs
E-Mail: info@stihl.be
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -