Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
De herfst brengt warme kleuren en weer heel wat nieuws van STIHL
STIHL
> Dealer zoeken
STIHL
Ga jij voluit mee voor innovatie?
Beste tuinliefhebber,

Digitalisering is overal. Het is niet meer uit ons leven weg te denken en biedt ons vaak voordelen. Door bijvoorbeeld de werktijden van je machines overzichtelijk bij te houden in een app, is het makkelijk om tijdig onderhoudsbeurten in te plannen. Zo zijn je machines altijd veilig gebruiksklaar. Ook de garantieperiode ervan verleng je tegenwoordig in een paar kliks. Innovatie maakt het leven eenvoudiger en daar doen wij graag aan mee.

Veel leesplezier!

Het STIHL team
STIHL connected
Nieuw! STIHL connected

Ook je STIHL machines gaan nu digitaal, dankzij STIHL connected. Breng eenvoudig een Smart Connector aan op je machines, die de werktijden registreert. De Smart Connector stuurt deze naar de bijhorende STIHL App op je smartphone of tablet. In de app krijg je een duidelijk overzicht van al je toestellen en nuttige onderhoudstips. Het is trouwens ook de snelste manier om contact op te nemen met je STIHL dealer voor onderhoudswerkzaamheden aan je machines. Wil jij als één van de eersten een STIHL Smart Connector in je bezit? Waag dan nu je kans!

> Vul het wedstrijdformulier in
Meer nieuws
STIHL YouTube-kanaal
> Bezoek ons YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van STIHL Benelux vind je heel wat productnieuws, bedrijfsfilms en praktische videohandleidingen. En dat worden er elke week meer. We groeperen ze in overzichtelijke afspeellijsten, voor nog meer surfgemak. Abonneer je gratis en ontvang een melding als we een nieuwe video publiceren. Zo blijf je vanzelf op de hoogte van alle nieuwigheden.

STIHL
> Bak eens een kettingzaag

Bij STIHL zijn we niet alleen sterk in tuinadvies. We geven je net zo graag inspiratie voor in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vruchtencake in de vorm van een kettingzaag? Gekker lekker wordt het niet. Je vindt het recept online en ook de bakvorm bestel je gewoon via onze website. Smakelijk!

STIHL
> Verleng je garantie online

Nog een nieuwigheidje is ons online platform voor productregistratie. Als je binnen de 30 dagen na aankoop je nieuwe STIHL of VIKING machine registreert, dan geniet je van 6 maanden extra garantie! Gebruik je bovendien onze MotoMix® brandstof, dan krijg je er nog eens 6 maanden bij. Koop je een iMow robotmaaier, dan krijg je bovenop de standaard 2 jaar garantie nog een derde jaar extra als je online registreert. Zorg je tijdens die eerste jaren voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMow dealer, dan wordt je garantie telkens met nog een jaar verlengd. Zo kun je in totaal tot 5 jaar garantie genieten op je iMow robotmaaier.

STIHL
> Mis de najaarsacties niet!

Het wordt stilaan een traditie. Zowel in het voor- als het najaar kun je superinteressante kortingen scoren op wel 60 producten van STIHL en VIKING. Kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers, verticuteermachines, hakselaars, noem maar op! Ontdek onze najaarsfolder boordevol tips en toffe weetjes bij je STIHL dealer. Achteraan vind je alle actieprijzen netjes op een rij. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kiezen.

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.nl
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
U wilt een ander e-mailadres opgeven? U wilt uw voorkeuren aanpassen? Uw gegevens kunt u hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kunt u hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
E-Mail: info@stihl.nl
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -