Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
Eindelijk lente. Feest in de natuur!
STIHL
> Dealer zoeken
Lentenieuwsbrief 2018
Lang leve de lente
Beste tuinliefhebber,

In het voorjaar begint alles opnieuw. Eindelijk weer naar buiten, genieten van licht en lucht. Zoals ieder jaar verrast worden door de eerste krokussen, de geelste narcissen, die de tuin doen herleven. Prachtige bloesems, geneeskrachtige zonnekriebels, lammetjes in de wei en alle vogels leggen een ei. Voor ons klinkt dat als muziek in de oren. Wij worden zó blij van de lente en dat mag dus gevierd worden. Ontdek snel welk bijzonder cadeau we voor de gelukkige winnaar in petto hebben.

Veel leesplezier!

Uw STIHL team
Zaai eens een nieuw gazon
Zaai eens een nieuw gazon

Mag het dit jaar wat meer zijn? Wat groener, wat strakker, egaler en mosvrij? De lente is het ideale seizoen om je grasperk eens grondig onder handen te nemen, zodat je tegen de zomer trotse eigenaar bent van een perfect gazon. Als je een grote tuin hebt, ben je wel even bezig, maar het resultaat is die inspanning meer dan waard.

> Hoe begin je eraan?
Meer nieuws
	Is deze iMow robotmaaier voor jou?
> Is deze iMow robotmaaier voor jou?

Om de lente te vieren, geven we een wel zeer bijzonder cadeau weg: een iMow robotmaaier MI 422 ter waarde van € 1.399! Als je dan toch een fonkelnieuw gazon gaat zaaien, is dit hebbeding echt wel iets voor jou. De compacte, maar krachtige MI 422 robotmaaier maait in een mum van tijd tot 500 m² gras, met een perfect resultaat. Zeer gebruiksvriendelijk en volledig automatisch. En jij zit op het terras en je kijkt ernaar. Tevreden. Klik snel op de titel hierboven en vul het wedstrijdformulier in. Wie weet ben jij onze gelukkige winnaar! Binnenkort kan iedereen ook genieten van een verlengde garantie op de iMow robotmaaiers ! Voor meer info kan je terecht bij je iMow dealer.

STIHL brengt vanaf nu oranje(!) lithium-ion accugrasmaaiers op de markt
> Of doe je het liever zelf?

STIHL brengt vanaf nu oranje(!) lithium-ion accugrasmaaiers op de markt: de RMA-serie voor kleine en middelgrote gazons. Ze zijn flexibel, krachtig en stil. Zeer comfortabele machines, uitgerust met een opklapbare grasopvangbox en een mono-comfortstuur op de grotere modellen. De naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel van de opvangbox verhinderen dat stof en maaisel langs boven ontsnappen. De machine wordt zo minder snel vuil en ook voor jou is het  veel aangenamer. Op ons YouTube-kanaal tonen we je hoe eenvoudig grasmaaien kan zijn.

	Ontdek onze sterke voorjaarsacties
> Ontdek onze sterke voorjaarsacties

Dit voorjaar kun je weer zeer interessante kortingen scoren op heel wat machines van STIHL en VIKING. Zo zijn er mooie promoties op de STIHL accugrasmaaiers, maar ook op kettingzagen, kantenmaaiers, heggenscharen en veel meer. Tijdelijke acties die je jarenlang comfort en klusplezier opleveren. Profiteer ervan!

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.be
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
U wilt een ander e-mailadres opgeven? U wilt uw voorkeuren aanpassen? Uw gegevens kunt u hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kunt u hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Veurtstraat 117
B - 2870 Puurs
E-Mail: info@stihl.be
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
wiredminds
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -