Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
Al wordt de winter warm of wit, geniet van het seizoen waar feest in zit!
STIHL
> Dealer zoeken
MS 462
Welkom Koning Winter
Beste tuinliefhebber,

Tijdens de winter is er niet zo veel te doen in de tuin. Wel leuk aan dit seizoen, is dat je je eens goed kunt uitleven met een kettingzaag. Om brandhout te zagen bijvoorbeeld. Op onze nieuwe, bekroonde zaag is het nog even wachten, maar jouw STIHL dealer adviseert je graag over het type zaag dat best geschikt is voor deze klus. Keuze genoeg! En laten we het in deze nieuwsbrief ook eens over totaal iets anders hebben. Bodypainting bijvoorbeeld. Body wat? Inderdaad. In kalendervorm nog wel.

Veel leesplezier en … een fijn eindejaar gewenst!

Uw STIHL team
Brandhout aankopen? Dat zaag je toch zelf!
Brandhout aankopen? Dat zaag je toch zelf!

Verzagen, klieven, sjouwen, stapelen … Voor een buitenmens is dat gelijk aan heerlijk bezig zijn, zeker op een heldere, droge winterdag. Of je nu een kettingzaag, splijtbijl of zaagbok nodig hebt, bij STIHL ben je aan het juiste adres. We geven je ook graag de nodige tips en trucs om veilig met dat materiaal om te gaan. Stap voor stap, van boomstam tot brandhout. En helemaal zelf gedaan!

> Ontdek hier hoe
Meer nieuws
STIHL Kalender 2018
> De felbegeerde STIHL kalender is er weer!

Zoals ieder jaar zijn we op zoek gegaan naar artistiek talent om onze producten voor te stellen op een originele manier. En of dat gelukt is! Het thema voor de STIHL kalender van 2018 is bodypainting. We kregen de kans om samen te werken met een wereldkampioen bodypainting, Johannes Stötter, en twee internationaal gerenommeerde fotografen. Wij zijn alvast erg blij met het resultaat. Voor het eerst staat er ook een mannelijk model in! Je zult wel goed moeten zoeken voor je hem vindt. Ben je benieuwd? Klik hier, speel mee met onze wedstrijd en wie weet win jij een van de 20 prachtige STIHL bureaukalenders.

MS 462
> Wat de nieuwe STIHL kettingzaag allemaal kan

Het is bijna zover. In het voorjaar kunnen bosbouwers in Nederland en België eindelijk ook onze bekroonde benzinekettingzaag MS 462 C-M aanschaffen. Met een motorgewicht van slechts 6 kg is deze machine de lichtste professionele kettingzaag in haar categorie. Ze laat toe om snel en met een minimale krachtinspanning bomen te vellen, bosbestanden uit te dunnen en dikke stammen te kappen. Onze nieuwe kettingzaag werd hoog in de Oostenrijkse Alpen reeds door een bosarbeider getest. In een prachtige video legt hij uit hoe het voelt om met deze nieuwkomer te werken. Geniet van de mooie beelden en laat je overtuigen.

nieuwe alleszuiger
> Mogen we je voorstellen: onze nieuwe alleszuiger

Technisch hoogstaand en robuust. Zo werd vorige maand de nieuwe STIHL SE 133 ME alleszuiger met klasse M filter voorgesteld aan de pers. Heb jij in je werkomgeving regelmatig te maken met sterke stofvorming? Dan is dit topmodel zeker iets voor jou. Krachtig, ergonomisch, compact, flexibel, mobiel … Het zijn slechts enkele kenmerken van deze machine. En de automatische filterreiniging zorgt ervoor dat het zuigvermogen op elk moment optimaal is. Je merkt het. Zelf zijn we nogal enthousiast over de SE 133 ME. Een echte aanrader!

één jaar extra garantie op de STIHL machine
> Het houdt niet op!

Jawel, we verlengen nogmaals de succesvolle MotoMix actie. Ze loopt ondertussen al drie seizoenen en blijft enorm populair. Al wie een STIHL benzinemachine én de STIHL MotoMix® brandstof koopt, krijgt één jaar extra garantie op de STIHL machine. Waarop wacht je nog? Ontdek op onze website hoe en hoe lang je van dit voordeel kunt genieten.

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.be
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
U wilt een ander e-mailadres opgeven? U wilt uw voorkeuren aanpassen? Uw gegevens kunt u hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kunt u hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Veurtstraat 117
B - 2870 Puurs
E-Mail: info@stihl.be
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
wiredminds
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -