Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
Daar is de zomer! Tijd voor weer een Nieuwsbrief van STIHL.
STIHL
> Dealer zoeken
Daar is de zomer!
We wensen u een zalige zomer
Beste tuinliefhebber,

De zomermaanden zijn er om wat tot rust te komen. Ook in de tuin is dat zo, maar toch moet er regelmatig gesproeid en gesnoeid worden om volop van alle natuurpracht te kunnen genieten. Met het juiste gereedschap – zoals onze lichtgewicht accumachines – is dat snel klaar en kunt u lekker lang liggen luieren, in een hangmat bijvoorbeeld. Heeft u er nog geen? Lees dan zeker verder… Hopelijk krijgt u geen bezoek van de vreetgrage glyphodes perspectalis. Voor alle zekerheid geven we u enkele tips mee om die buxusmot te bestrijden. Maar eerst laten we u graag kennismaken met een wel zeer bijzondere kunstvorm: het carven. Ooit al van gehoord?

Veel leesplezier!

Uw STIHL team
Bomen verdienen een tweede leven
Bomen verdienen een
tweede leven

Ooit al eens van carven gehoord? Niet met ski’s op sneeuw, dat is iets voor de winter. Carven van hout is een ware kunstvorm. Een boomstam omtoveren tot een houtsculptuur, met een kettingzaag! Het klinkt als precisiewerk en dat is het ook. STIHL trok met enkele stoere creatievelingen de natuur in en werd verrast door de passie waarmee ze bomen een tweede leven geven. We delen hun bijzondere talent graag met u op onze youtubepagina.

> Ontdek de video's op youtube
Meer nieuws
STIHL geeft 10 hangmatten weg
> Waan u in luilekkerland

STIHL geeft 10 hangmatten weg! Zomaar, omdat het zomer is. Genieten van uw tuin lukt opperbest vanuit een zacht wiegend ligbed, opgehangen tussen de bomen. Zeker in een 100% katoenen exemplaar van STIHL. Met afmetingen van 200 op 80 cm en houten staven aan de uiteinden is deze hangmat uiterst comfortabel. Klik op bovenstaande link en speel mee met onze wedstrijd. Meer hoeft u niet te doen om kans te maken op een van onze ‘must haves’.

SOS buxus
> SOS buxus

Buxushagen zijn vaak het pronkstuk van een siertuin. Een plaag van buxusmotten is dan ook een nachtmerrie voor trotse tuineigenaars. De rupsen van de buxusmot vreten in sneltempo de buxus kaal en laten een zielige, bruine haag achter. Dit jaar sloeg de veelvraat al op heel wat plaatsen toe. Gevreesd wordt voor een nieuwe plaag in juli of augustus. Om het ergste te voorkomen, behandelt u de planten best al in het rupsenstadium. Het bladvretende ongedierte kan bestreden worden met een chemisch of biologisch rupsenmiddel. Meer tips om uw geliefde tuin te beschermen tegen dit onheil vindt u op onze website.

STIHL accumachines voor kleine tuinen
> STIHL accumachines voor kleine tuinen

U zou deze nieuwsbrief niet lezen als u geen tuinliefhebber was. Daarom weet u als geen ander dat tuinieren pas echt plezierig wordt met eenvoudig te gebruiken gereedschap. De STIHL accumachines met hun moderne design zijn gemakkelijk te bedienen en hun lage gewicht zorgt voor extra werkcomfort. Ontdek onze HSA 25, een gras- en buxusschaar voor het snoeien van kleine heggen en sierstruiken en de lichte HSA 45 accuheggenschaar voor twijgen en dunne takken. STIHL pakt ook uit met de FSA 45, een compacte accukantenmaaier en de handige BGA 45 bladblazer met geïntegreerde accu om kleine oppervlakken rond het huis schoon te maken. Veel plezier ermee!

> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.be
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
U wilt een ander e-mailadres opgeven? U wilt uw voorkeuren aanpassen? Uw gegevens kunt u hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kunt u hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Veurtstraat 117
B - 2870 Puurs
E-Mail: info@stihl.be
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
wiredminds
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -