Lees leuke weetjes en ontdek het laatste nieuws in deze STIHL nieuwsbrief
spacer spacer
Welkom in de lente! Welkom in uw tuin.
STIHL
> Dealer zoeken
Extra garantie
Eindelijk weer naar buiten. Leve de lentetuin!
Beste tuinliefhebber,

Wie in deze periode van het jaar buitenkomt, kan het niet ontkennen. Tussen de regenbuien door, voelt de zon al voorzichtig warmer aan. En ja, de vogels fluiten vrolijker, want er hangt lente in de lucht. Eindelijk! Bij STIHL bruisen we van energie en hebben we zin om die positieve vibes met u te delen. Laten we beginnen met een cadeautje. Wat dacht u van 1 jaar extra garantie op uw benzinemachine? Of een hippe, houten zonnebril? Liever een fikse korting op één van onze producten? Daarnaast geven we gratis tips weg voor het duurzaam verticuteren van uw gazon. Allemaal in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Uw STIHL team
MotoMix
Geniet 1 jaar extra garantie op uw STIHL machine
Gebruikt u al STIHL MotoMix®? Deze kant-en-klare brandstof voor alle STIHL benzinemotoren heeft alleen maar voordelen. Voor u, voor uw machines én voor het milieu. Ze zorgt voor een vlotte start, een hoog prestatievermogen, optimale acceleraties en een verlengde levensduur van de machine. Bovendien krijgt u nu tijdelijk 1 jaar extra garantie op uw STIHL benzinemachine, gewoon omdat u STIHL MotoMix® gebruikt. We zeiden het al: alleen maar voordelen!
> Ontdek de actievoorwaarden
Meer nieuws
Zonnenbril
> Kom buiten in stijl! Doe mee met onze wedstrijd.
Zodra de zon schijnt, kan het weer … Zet een zonnebril op en u ziet er meteen cool en trendy uit. STIHL geeft 10 unieke exemplaren weg met een bijzonder natuurlijke look. Een montuur van zwart beukenhout met UV400 gepolariseerde glazen, netjes verpakt in een design houten brillendoos. Wilt u kans maken op één van de STIHL zonnebrillen? Klik op de bovenstaande link en doe mee met de wedstrijd!
Verticuteren
> Trakteer uw gazon op een welverdiende wellnesskuur
Door regelmatig te verticuteren, geeft u uw gras meer ademruimte en kunnen de wortels voldoende water en voedingsstoffen opnemen. Het begin van de lente is ideaal om van uw gazon weer een groene oase te maken. Met een VIKING verticuteermachine is het zo gebeurd. Onkruid, mos, gazonschimmel en oud snijafval worden vlot verwijderd. Het verticuteren zorgt ervoor dat uw gazon lucht en licht krijgt en dit bevordert een dichte, gezonde groei. Lees meer op onze website.
voorjaarsacties
> Hier zijn ze weer: de STIHL voorjaarsacties
Het hele voorjaar lang zijn er STIHL en VIKING acties: mooie kortingen op een heleboel machines uit ons breed assortiment. Bij STIHL valt er heel wat te rapen. Acties op het CombiSysteem, op kettingzagen en heggenscharen, op accessoires, reinigingsmachines en zo veel meer. Ook de VIKING grasmaaiers, tuinhakselaars en verticuteermachines kunt u nu aankopen aan verlaagde prijzen. Wacht niet te lang! De meeste acties zijn slechts geldig tot 30 juni. Surf snel naar onze website en ontdek welke kortingen u kunt scoren.
> Nog meer actuele onderwerpen vindt u op www.stihl.be
Social Media Icon 642 Social Media Icon 649 Social Media Icon 648 Social Media Icon 647
U wilt een ander e-mailadres opgeven? U wilt uw voorkeuren aanpassen? Uw gegevens kunt u hier wijzigen. Uitschrijven op de STIHL newsletter kunt u hier.

De STIHL newsletter is een dienst van ANDREAS STIHL NV. Alle productinformatie heeft betrekking op het aanbod op de Benelux markt.
ANDREAS STIHL NV
Veurtstraat 117
B - 2870 Puurs
E-Mail: info@stihl.be
Verantwoordelijke uitgever: ANDREAS STIHL NV
BTW nummer: BE 0427 714 768
wiredminds
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -